Bumerang

21 Ağustos 2014 Perşembe

Türk ve Şili Hava Kuvvetleri ilişkileri gelişiyor

Şili Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Jorge Rojas Avila, beraberinde bir heyet ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı (Hv.K.K.lığı)’na resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Muhammet METİN/Kokpit.aero
Org. Avila, 10-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen gezinin ilk günü Anıtkabir’i ziyaret etti. Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Akın Öztürk, 11 Ağustos günü, Org. Avila’yı makamında kabul etti. Gezi süresince Org. Avila, 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı (F-16 Simülatör Eğitim Merkezi), 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı, 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı, 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı, TAI ve HAVELSAN’ı ziyaret etti.

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Akın ÖZTÜRK, Orgeneral Jorge Rojas ÁVILA ile birlikte 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı (Çiğli) Uçuş Okulu Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Hava Kuvvetleri saflarına katılan yeni mezunları tebrik ederek dereceyle mezun olan pilotlara ödüllerini verdi.

Orgeneral Jorge Rojas ÁVILA, eşi Bayan Marcela Rojas BUSTOS ve beraberindeki heyet İzmir, Kayseri ve İstanbul’da turistik mekanları da gezme fırsatı buldu. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder